Σχετικά

Το Pens Only γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2016 και είναι το αποτέλεσμα της αγάπης τεσσάρων φίλων που έχουν για τη γραφή με παραδοσιακά τρόπους, όπως στυλογράφους και χαρτί ποιότητας, μεταξύ άλλων.

Αν και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε εκτενή εμπειρία ή γνώσεις στο αντικείμενο, το ενδιαφέρον μας για τον παραδοσιακό τρόπο γραφής μας έχει επιτρέψει να κάνουμε αρκετά πειράματα και δοκιμές. Έτσι έχουμε αποκτήσει συλλογές από στυλογράφους, μολύβια και άλλα αντικείμενα γραφής, και σκεφτήκαμε ότι οι εντυπώσεις μας είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για να τις μοιραστούμε.

Το Pens Only αποτελείται από τον Δημήτρη, τον Κωνσταντίνο, το Χάρη και το Φώτη.

Ο Dimitris είναι υπεύθυνος έρευνας σε μια διεθνή εταιριά αναλυτών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην εξαμελή οικογένειά του και την εργασία του. Όταν δεν ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους, βελτιώνει τις γνώσεις του στην σαπωνοποιία και στις μεθόδους συντήρησης και επισκευής πενών.

Ο Fotis απασχολείται στον τομέα της βιοϊατρικής τεχνολογίας. Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα, αλλά μεγάλο μέρος του χρόνου του, το περνάει επισκεπτόμενος νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Στον ελεύθερο του χρόνο, προσπαθεί να βελτιωθεί στην macro φωτογραφία ενώ δεν αρνείται ποτέ, να δοκιμάσει μερικά ακόμα μελάνια ή μερικά ακόμα σαπούνια για ξύρισμα.

Ο Harry είναι τοπογράφος μηχανικός και ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά. Γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα, ενώ ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Manchester. Όταν ολοκληρώνονται οι ατελείωτες ώρες εργασίας, ασχολείται με την ανατροφή των τριών παιδιών του ενώ για να χαλαρώσει βάζει έναν απο τους αγαπημένους του δίσκους βινυλίου στο Linn Sondek πικάπ του ή περιποιείται με μαεστρία κάποιο από τα κλασσικά ξυράφια που έχει στην συλλογή του.

Ο Konstantinos είναι ναυπηγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στον Ηνωμένο Βασίλειο και στις Η.Π.Α. Εργάστηκε για μια δεκαετία στον Πειραιά ως ναυτιλιακός σύμβουλος, πριν αποφασίσει να μετακομίσει στην Ασία για άλλη μια δεκαετία. Λατρεύει τα ταξίδια, την φωτογραφία και το γράψιμο.